fbpx

våre tjenester

Kundeservice

Vi er spesialister på kundeservice, og tilbyr muligheten til å administrere det for ditt selskap, helt eller delvis. Oppstår det en intens periode er vi alltid tilgjengelige for å avlaste din avdeling.
Vi tilbyr en teknisk løsning som vil fungere i dine systemer,  for å svare på dine kunders henvendelser på en kompetent måte. Sammen finner vi et passende nivå for samarbeidet. Uansett hvor vi ligger listen, vil Skycall være selvgående og representere ditt selskap på en profesjonell og forbilledlig måte.

Nysalg

Som et ledende Call Senter er SkyCall opptatt av å leverer høy kvalitet og kvantitet på nysalg for våre samarbeidspartnere. Selvsagt yter vi også god kundeservice for å utvikle den eksisterende kundebasen. Våre salgskonsulenter sørger for at dine produkter eller tjenester når ut til eksisterende og potensielle kunder på en effektiv måte for å maksimere dine inntjeninger via våre kanaler.

Møtebooking / Leadsgenerering

Vil du komme i kontakt med nye relasjoner av god kvalitet og i tråd med dine behov? Vi ordner det for deg slik du får muligheten til å presentere din kjernekompetanse.

Rådgivning

Vi i Skycall har et høyt kompetent faglig nettverk som er ettertraktet blant flere. Våre rådgivere er aktivt ute med å bistå bedrifter som er i vekstfasen med å opprettholde høyt volum av salg via de riktige kanalene. Vi går også aktivt inn og bistår selskaper som opplever en fallkurve og som trenger et tredjeparts syn for å løfte virksomheten tilbake til de høyder som er forankret i bedriftens visjon.