fbpx

våre tjenester

Kundeservice

Vi er spesialister på kundeservice, og tilbyr muligheten til å administrere det for ditt selskap, helt eller delvis. Oppstår det en intens periode er vi alltid tilgjengelige for å avlaste din avdeling.
Vi tilbyr en teknisk løsning for å kunne fungere i systemene dine. Alt fra å kunne få tilgang til informasjonen som trengs til å svare på spørsmål på en mest mulig kompetent måte. Sammen finner vi et passende nivå av samarbeid. Uansett hvor baren er lagt, vil Skycall være selvgående og representere ditt selskap på en profesjonell og forbilledlig måte.

Nysalg

Som et ledende Call Senter er vi i SkyCall opptatt av at vi leverer høyt kvalitet og kvantitet av nysalg til våre samarbeidspartnere, vel så mye som god kundeservice for å utvikle den eksisterende kundebasen. Våre salgskonsulenter sørger for at dine produkter eller tjenester når ut til massen på en effektiv måte for å maksimere inntjeningen via våre kanaler.

Møtebooking

Vil du komme i kontakt med nye og reelle relasjoner i tråd med kundens behov? Vi ordner det for deg slik du får muligheten og presentere din kjernekompetanse.

Rådgivning

Vi i Skycall har et høyt kompetent faglig nettverk som er ettertraktet blant flere. Våre rådgivere er aktivt ute med å bistå bedrifter som er i vekstfasen med å opprettholde høyt volum av salg via de riktige kanalene. Vi går også aktivt inn og bistår selskaper som opplever en fallkurve og som trenger et tredjeparts syn for å løfte virksomheten tilbake til de høyder som er forankret i bedriftens visjon.