fbpx

Kundeservice

VÅRE TJENESTER

Kundeservice

Kundeservice

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?

Vi er spesialister på kundeservice, og tilbyr muligheten til å administrere det for ditt selskap, helt eller delvis. Oppstår det en intens periode er vi alltid tilgjengelige for å avlaste din avdeling.
Vi tilbyr en teknisk løsning som vil fungere i dine systemer,  for å svare på dine kunders henvendelser på en kompetent måte. Sammen finner vi et passende nivå for samarbeidet. Uansett hvor vi ligger listen, vil Skycall være selvgående og representere ditt selskap på en profesjonell og forbilledlig måte.

Gode kunder er lønnsomme. Som regel er dette også fornøyde kunder som vil være dine beste ambassadører. For dem handler det om å få verdifull og riktig tilbakemelding til rett tid. Hos oss bygger vi kunderelasjoner som varer ved å levere kvalitet. SkyCall tar på oss oppdrag for å yte kundeservice på telefon, mail, chat og i sosiale medier for din bedrift.

TILBAKEMELDING

Gjennom kontinuerlig måling for våre samarbeidspartnere har vi målt vår CSAT. Dette er basert på våre besvarte henvendelser i de ulike kanaler og viser veldig godt den verdien vi bidrar til våre partnere. Dette gjør oss stolte.

Verdier på 4 er mellom 4.0-4.5, og verdier på 5 er mellom 4.5-5.0

KUNDESERVICETJENESTER

De ulike kundeservicetjenestene som vi tilbyr med kvalitativ gjennomførelse.