fbpx

Rådgivning

Rådgivning

Vi i Skycall har et høyt kompetent faglig nettverk som er ettertraktet blant flere. Våre rådgivere er aktivt ute med å bistå bedrifter som er i vekstfasen med å opprettholde høyt volum av salg via de riktige kanalene. Vi går også aktivt inn og bistår selskaper som opplever en fallkurve og som trenger et tredjeparts syn for å løfte virksomheten tilbake til de høyder som er forankret i bedriftens visjon.

Profesjonelle

Våre rådgivningstjenester har som formål å videreutvikle din virksomhet og dets konsepter. Vi garanterer grad av profesjonalisme som sørger for å levere resultater. Dette er ekstremt viktig for at vi skal bygge og har bygget de langsiktige relasjoner som vi har den dag i dag.

Verdifull

Vår rådgivning innen salg & markedsføring skal garantere positiv utfall for deg og din virksomhet. Våre rådgivere leverer høy kvalitet og sørger for kvalitative mål så vel som kvantitative mål som settes i samråd leveres.

Erfarne

Våre rådgivere har over 20+ år med salgs- og ledelseserfaring gjennom ulike bransjer og bringer med dette faglig tyngde samt god know-how for hvordan et salgsorgan skal kunne skalere til neste nivå.

pexels-fauxels-3183153

TYPE RÅDGIVNING

Våre management for hire konsulenter går inn i salgs-relaterte roller, og kan blant annet bidra med: – Strategi- og forretningsutvikling – Budsjettering, rapportering og implementering av styringsmodeller/-verktøy – Effektivisering/prosessforbedring

Har din bedrift nådd et platå som det er vanskelig å bryte fra? Da kan våre rådgivere bidra til å bryte dette platået. Vi kan bistå innen alt fra å øke faglig og teknisk kompetanse på salgsteamet til å bidra ledelsen med å promotere vekstidealet til salgsteamet.