fbpx

om oss

Vi er SkyCall

SkyCall er et byrå med markedsledende tjenester innen telemarketing, feltsalg og salgscoaching. Vi oppnår dette ved å ha medarbeidere som er best-in-class innen sine respektive felt. Miljøet i SkyCall kjennetegnes via budskapet “kvalitet fører til kvantitet” da vi jobber aktivt for å være den foretrukne partneren blant innovative selskaper med store vekstambisjoner.

Vi i SkyCall jakter kontinuerlig på nye vekstmuligheter og har et ambisiøst mål som holder oss på tå hev. Vi er alltid på jakt etter fornuftige og skalerbare forretningsideer og talenter som vil være med på utviklingen. 

0
ÅRS ERFARING MED SALG & KUNDESERVICE
0
KONSULENTER
0
PÅGÅENDE PROSJEKTER

Hva gjør vårt arbeidsmiljø unikt

Våre Kjerneverdier

Nyskapende

Vi er et nyskapende byrå som tenker utenfor boksen. Vi er ikke bundet av tradisjonelle salgsprosesser og er vant til å bryte barrierer. Vi respekterer det fundamentale rundt salgsteorien, men har også tro på å være tidsrelevante og er aktivt bidragsytere til å finne nye og mer effektive metoder.

Stolt

Vi er stolte over arbeidsplassen! Vi er en stor familie og sammen møter vi utfordringer med strak arm og vinnermentalitet. Vi vet at det skal være rom for å skinne og stole på seg selv for å nå de resultater man setter seg.

Solidaritet

Vi skal jobbe som et team. Ingen er bedre enn det svakeste ledd og det er alles ansvar å sørge for at fellesskapet vinner. Denne holdningen gjør SkyCall til et progressivt salgsbyrå og skiller oss fra markedet.

Ydmykhet

Vi skal ikke være redde for å skryte av resultater, men samtidig skal vi være takknemlige for å kunne generere disse med fantastiske mennesker rundt oss.

Ansvarlig

Vi skal alle ha eierskap over våre hverdager og selv ta ansvar for våre leveranser til rett tid med riktig kvalitet.

Elmand
Vahabzadeh

CEO

Sharjeel
Ahmad

COO

Vincent M.
Tinella

CFO/CTO