fbpx

om oss

Vi er SkyCall

SkyCall er et byrå med markedsledende tjenester innen telemarketing, feltsalg og salgscoaching. Dette gjør vi ved å ha hodene som er best-in-class innen sine respektive felt. Miljøet i SkyCall kjennetegnes via budskapet “kvalitet ER kvantitet” da vi jobber aktivt mot å være den foretrukne partneren blant våre samarbeidspartnere.

Vi i SkyCall jakter kontinuerlig på nye vekstmuligheter og har et ambisiøst mål som holder oss på tå hev. Vi er alltid på jakt etter fornuftige og skalerbare forretningsideer og talenter som vil være med på utviklingen. 

0
ÅRS ERFARING MED SALG & KUNDESERVICE
0
KONSULENTER
0
PÅGÅENDE PROSJEKTER

Hvilket miljø indoktrineres de ansatte til

Våre Kjerneverdier

Nyskapende

Vi er et nyskapende byrå som tenker utenfor boksen når det kommer til å bryte barrierer satt av tradisjonelle salgsprosesser. Vi respekterer det fundamentale rundt salgsteorien, men har også tro på å være tidsrelevante og er aktivt bidragsytere til å finne nye og mer effektive måter.

Stolt

Vi er stolte over arbeidsplassen! Vi er en stor familie og sammen møter vi utfordringer med strak arm og med vinnermentalitet. Vi vet at det skal være rom for å skinne og stole på seg selv for å nå de resultater man setter seg.

Solidaritet

Vi skal jobbe som et team. Ingen er bedre enn det svakeste ledd og det er alles ansvar å sørge for at fellesskapet vinner. Denne holdningen gjør SkyCall til et progressivt salgsbyrå og skiller oss fra markedet.

Ydmykhet

Vi skal ikke være redde for å skryte av resultater, men samtidig skal vi være takknemlige for å kunne generere disse med fantastiske mennesker rundt oss.

Ansvarlig

Vi skal alle ha eierskap over våre hverdager og selv ta ansvar for våre leveranser til rett tid med riktig kvalitet.

Elmand
Vahabzadeh

CEO

Furqan
Chishti

CCO

Sharjeel
Ahmad

COO

Vincent
Tinella

CFO/CTO

Lars Kristian
Knutsen

department manager
Kristiansand

Thommas
Bjerkvik

DEPARTMENT MANAGER
Trondheim